Mitä Sail Training on ?

Sail Training -purjehdukselle osallistujan ei tarvitse etukäteen osata purjehtia, vaan purjehduksen tarkoituksena on, että osallistuja toimii purjealuksen miehistön jäsenenä ; oppilaspurjehtijana.

Purjehtimisen ohella opiskellaan käytännössä navigointia, merenkulkua ja merimiestaitoja.
Kokeneet miehistön jäsenet opettavat ja ohjaavat päivien tai viikkojen pituisilla matkoilla purjehtimisen saloja.

Sail Training -purjehduksella miehistö on jaettu vahtivuoroihin, jossa jokaisella miehistön jäsenellä on oma tehtävä , periaatteella : "Jokainen tekee kaikkea, jos jotain ei osaa, se opetetaan."

Sail Training -purjehdus merkitsee mukavaa yhdessäoloa, uusien ystävien tapaamista. Samalla opitaan ryhmätyötä, itsenäisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä suvaitsevuutta.

Sail Training -purjehdukselle ei ole asetettu ikärajaa eikä aikaisempaa
purjehduskokemusta vaadita, kokeilunhalu ja kiinnostus asiasta riittävät.

Sail Training -purjehdus voi olla ainutlaatuinen ja palkitseva kokemus,
sillä purjehdus on laji jossa kukaan ei koskaan ole täysinoppinut.

Takaisin Tilausristeilyihin

Takaisin Päävalikkoon